top of page
IMG_1504.JPG

Nieuws & updates

Blijf op de hoogte van wat er in mijn werkplaats gebeurt door de artikelen en posts hier te lezen. Ik houd mijn oren en ogen altijd open, ben voortdurend op zoek naar nieuwe trends binnen mijn vak en deel dit alles graag met je. Ik beschouw het als deel van mijn werk om jou op de hoogte te houden van nieuwe en interessante projecten! Ik hoop dat je je inschrijft en daardoor op de hoogte blijft van mijn werk.

Nieuws & updates: Nieuws & updates
IMG_20210227_151828%5B1%5D_edited.jpg

Demonstratie Houtdraaien

8 maart 2021

Afgelopen zaterdag 6 Maart mocht ik een demonstratie geven voor de Drechtsteden Draaiers de afdeling van Radius waar ik lid van ben. Radius is de landelijke vereniging van houtdraaiers. Samen met Rolf van de Hoek hebben we een livestream mogelijk gemaakt in het Ambachtshonk. Als je het leuk vind kan je het terug kijken op YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=WOpz5yOooio&authuser=0


Hier zijn ook de websites van:

Radius https://www.houtdraaien.com/

en het Ambachtshonk

http://ambachtshonk.nl/


Untitled

Markten weer open en vakantie. 

11 juli 2021

Op 29 mei was het weer mogelijk om op de markt te staan. De laatste en eerste keer was vorig jaar 4 December. We hadden er echt weer zin in. De Rotterdamse Oogstmarkt is een leuke plek om te zijn en we voelen er ons thuis. Het is een echte oogstmarkt veel plaatselijk geoogste of gemaakte  producten. Food, bloemen en nu ook weer non-Food. Elke zaterdag op het Noordplein.  Fijn dat er veel interesse was van voor bij onze kraam. Leuke ontmoetingen en gesprekken over het draaiwerk. Verschillende klanten weer ontmoet die vorig jaar ook aan de kraam stonden, vaste klanten zeg maar. Opvallend waren de ornamenten met de zeeegelschelp waarvan mensen dachten dat het een rammelaar was.. misschien een nieuw draaiideetje☺️. Inmiddels zit onze vakantie erop. Heerlijk genoten in de natuur van de Vogezen in Frankrijk. Nog een stam beukenhout gevonden voor een paar mooie schalen te draaien. In Frankrijk zag ik grote waxinelichten mooi om daarmee iets te maken. Binnenkort in de kraam!  Wil je eens langskomen, zoek je een kado of iets nieuws voor in je huis? Zaterdag 24 juli staan we weer in Rotterdam op de Markt. 
Groetjes Marco.

Markt Data:Rotterdamse Oogstmarkt24 juli 202121 augustus 202118 september 202116 oktober 2021en 4 december 2021
Barendrechtse Kunstmarkt4 september 2021
Burendag Eikenhof Dordrecht25 september 2021

bottom of page